Supa de pui, indiana

de Ina in Supe/Ciorbe, 27 Aug 2010 | 9654 vizualizari

 

Din cand in cand, Costel vine acasa cu cate o revista si ma roaga sa-i gatesc retetele "care-i fac lui cu ochiul" . Desi cand mi-a aratat prima data reteta de "supa de pui, indiana" am ezitat sa o prepar, gandindu-ma ca nu vom putea servi o supa atat de iute, acum o prepar si o servim cu placere ori-de-cate-ori avem ocazia.
Va spun din inima ca aceasta supa este un deliciu! Merita incercata!

 

INGREDIENTE

  •  1 - 2 piepti de pui ( depinde cat sunt de mari )  
  •   2-3 morcovi
  •   3 cepe potrivite
  •   o telina mai mica
  •   300 ml. suc de rosii
  •   2 linguri de ulei + 25 g. unt
  •   1 lamaie
  •   2 cuburi knorr - supa de pasare
  •   2 linguri pudra de curry ( sau 2 ardei iuti tocati marunt )
  •   o legatura de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui, indiana:

 

       Cepele si  morcovii  taiate cubulete se calesc 2-3 minute  in uleiul si untul topite, amestecand continuu. Se adauga curry, se amesteca, apoi se toarna sucul de rosii. Pieptul de pui se taie lamele fine  si se adauga impreuna cu telina taiata cubuletesi cele doua cuburi de supa de pasare dizolvate in 2-3 litri de apa. Cand s-a fiert totul  ( dupa cca. 20 min.) se pune zeama de la o lamaie , se stinge focul si se adauga si patrunjelul tocat marunt.        ( Daca nu este suficient de picanta, se mai taie un ardei iute si se adauga in supa fierbinte )

       Se serveste fierbinte.       

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui, indiana" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste