Din cand in cand, Costel vine acasa cu cate o revista si ma roaga sa-i gatesc retetele "care-i fac lui cu ochiul" . Desi cand mi-a aratat prima data reteta de "supa de pui, indiana" am ezitat sa o prepar, gandindu-ma ca nu vom putea servi o supa atat de iute, acum o prepar si o servim cu placere ori-de-cate-ori avem ocazia.
Va spun din inima ca aceasta supa este un deliciu! Merita incercata!
Cepele si morcovii taiate cubulete se calesc 2-3 minute in uleiul si untul topite, amestecand continuu. Se adauga curry, se amesteca, apoi se toarna sucul de rosii. Pieptul de pui se taie lamele fine si se adauga impreuna cu telina taiata cubuletesi cele doua cuburi de supa de pasare dizolvate in 2-3 litri de apa. Cand s-a fiert totul ( dupa cca. 20 min.) se pune zeama de la o lamaie , se stinge focul si se adauga si patrunjelul tocat marunt. ( Daca nu este suficient de picanta, se mai taie un ardei iute si se adauga in supa fierbinte )
Se serveste fierbinte.