Supa de pui cu legume

de Miha in Supe, 24 Mai 2011 | 10629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui ( eu am pus 3 pulpe superioare mari)
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 bucata telina
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde
  • patrunjel uscat Kotanyi
  • marar uscat Kotanyi
  • sare si piper
  • fidea
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu legume:

Pulpele se pun la fiert, se spumuieste zeama de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic.

Radacinoasele curatate si spalate se adauga intregi in cratita, atunci cand carnea este pe jumatate fiarta.

Cand carnea si legumele au fiert, se scot din supa, iar aceasta din urma se strecoara. Legumele se paseaza in blender, fara ceapa care se arunca. Punem supa din nou pe foc, adaugam putina apa calda, daca vom considera ca este prea concentrata si cand da din nou in clocot adaugam piureul de legume si omogenizam. Saram si piperam dupa gust si adaugam fideaua, patrunjelul uscat si mararul uscat. Mai fierbem cateva minute si inainte de a inchide focul adaugam patrunjelul verde tocat.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (19)

Bucataras Medi 1

26.05.2011, 14:02

ce-mi place vasul asta, neaparat trebuie sa-mi iau si io.

Bya Ralu 1

15.09.2013, 17:01

foarte buna

Krystyan Trendy 1

02.12.2013, 20:00

gustoasa supa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de legume, cu perisoare de cașcaval