Supa de pui cu fidea

de Florentina_Cristina in Supe, 23 Feb 2014 | 4829 vizualizari

 

O supa gustoasa si usoara.

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu si unul verde
  • 3 morcovi
  • telina
  • pastarncac
  • 1 lingura delikat
  • sare
  • fidea
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu fidea:

Se curata legumele,se spala si se taie cubulete.Se pune la fiert pieptul de pui in apa cu putina sare.Cand acesta este aproape fiert se scoate si se taie cuburi.
Se pune intr-o oala o lingura de ulei si cand se incinge se calesc usor legumele,dupa care se adauga apa.Se potriveste de gust(sare,delikat).Cand legumele sunt destul de fierte se adauga pieptul de pui taiat cubulete si fideaua.Se mai lasa la foc mic 5-7 min.Se presara patrunjel verde tocat marunt si supa e gata.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu fidea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Supa de pasare cu galuste