Supă de pui cu cuş-cuş

de Pur_si_simplu_papa_bun in Supe, 9 Apr 2011 | 11011 vizualizari

 

Oameni buni supa acesta te unge pe suflet! E super simplu de făcut şi merită încercată.

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (eu am folosit o pulpă de pui)
  • 100 g de cuş-cuş (paste)
  • 3 morcovi
  • albitură (eu am avut doar o bucată mică de ţelină)
  • vegeta (opţională)
  • pătrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de pui cu cuş-cuş:

Morcovii şi albitura se curăţă şi se rad pe răzătoarea mare. Carnea de pui se pune la fiert în apă rece şi când e gata se strecoară zeama, iar carnea se desprinde de pe oase şi se mărunţeşte.
Zarzavaturile rase se călesc într-o lingură de ulei 2-3 minute, amestecând din când în când, apoi se adaugă supa de pui, se presară puţină vegeta şi se lasă la fiert la foc potrivit.
Până sunt gata zarzavaturile, se fierb separat pastele, se strecoară şi se limpezesc sub jet de apă rece. Se adaugă în supă împreună cu pătrunjelul verde tocat. Se sărează şi se piperează după cum vă place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de pui cu cuş-cuş" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui chinezeasca