Supa de pui

de amalia01 in Supe, 23 Noi 2014 | 4201 vizualizari

 

La intrebarea :"Fetele, ce supa face mami azi?"...Raspuns in cor:
- Supa cu taietei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa ca am trecut la executarea ordinului:

 

INGREDIENTE

  • - 4 pulpe de pui intregi
  • - 8 morcovi
  • - 1/2 telina
  • - 2 patrunjei
  • - 2 cepe albe
  • - 3 l apa
  • - sare
  • - 1 lingura boabe de piper
  • - patrunjel verde
Portii: 16
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui:

Cureti legumele si zarzavatul, il speli si il pui la fiert in apa cu sare si boabele de piper;

Speli carnea de pui, o portionezi si o adaugi la fiert atunci cand zarzavatul este gata de jumatate;

Cand toate sunt fierte strecori supa si  mai lasi sa dea cateva clocote ,apoi adaugi taieteii de casa;

Cand au fiert si taieteii, stingi focul si adaugi patrunjelul verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa rapida de rosii cu mazare si taitei