Ce bine este cand ai in frigider tot ce-ti trebuie pentru un preparat gustos! Mi-a fost la indemana, avand doua pulpe de pasare de curte sa fac aceasta, supa delicioasa si un ostropel.
Pulpele de gaina se portioneaza, spala si se pun la fiert intr-o oala de 4 litri.
Dupa ce au dat 2-3 clocote se arunca apa, se spala carnea si se pun la fiert.
Apa sa acopere carnea cam cu 10 cm.
Cat fierb se spumeaza.
Cand incepe carnea sa se desprinda de pe os se pun legumele curatate si spalate.
In momentul in care legumele sunt fierte se scot din oala si seadauga taitei proaspeti.
Am gasit in supermarket taitei proaspeti,sa nu credeti ca m-am invrednicit sa fac:))))))).
Inainte de a pune taiteii, scoatem carnea.
Lasam sa fiarba 10 minute, apoi stingem focul,punem patrunjelul spalat si tocat si acoperim vasul.
Daca zeama scade prea mult in timpul fierberii se poate adauga apa calda.
Sa va fie de folos!