Supa de pasare cu legume

de Zamfira in Supe, 30 Mar 2012 | 4948 vizualizari

 

O supa de nota 10 (zece), este considerata supa ,,medicament,,!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. carne de pasare (pui sau curcan)
  • 1 telina
  • 2-3 morcovi
  • 1 gulie
  • ardei, rosie
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pasare cu legume:

Se spala carnea si se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba vom indeparta spuma formata deasupra apei.

Se curata legumele si taie cubulete si sare.

Adaugam legumele in apa cu carnea si-l lasam la fiert la foc mic.

Dupa ce a fiert supa (aproximativ 50 minute), adaugam patrunjelul verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pasare cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Zamfira 1

01.04.2012, 18:20

o supa buna, mie imi place foarte mult, trebuie sa incercati, garantez pentru ea

jolygina 1

13.12.2012, 12:51

ce buna e

babi5 1

06.06.2013, 14:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa cu taitei de casa