Supa de pasare cu legume

de Zamfira in Supe, 30 Mar 2012 | 5054 vizualizari

 

O supa de nota 10 (zece), este considerata supa ,,medicament,,!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. carne de pasare (pui sau curcan)
  • 1 telina
  • 2-3 morcovi
  • 1 gulie
  • ardei, rosie
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pasare cu legume:

Se spala carnea si se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba vom indeparta spuma formata deasupra apei.

Se curata legumele si taie cubulete si sare.

Adaugam legumele in apa cu carnea si-l lasam la fiert la foc mic.

Dupa ce a fiert supa (aproximativ 50 minute), adaugam patrunjelul verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pasare cu legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa franciscana cu verdeturi si smantana