O supa foarte , foarte usoara ...
Cel mai bine iese din mazare proaspata , la care ii gustati bobul si va ramane un iz dulce in gura...
Se gaseste mai greu( cel putin pe la noi) dar merita sa cautati.
Morcovii curatati si taiati rondele se calesc impreuna cu ceapa verde in putin ulei pina capata putina culoare.
Se adauga patrunjelul rondele si boabele de mazare, apoi apa necesara si piper macinat , dupa gust.
Pentru galuste avem nevoie de 2 oua, 4 linguri faina, 1 lingura ulei, apa , sare.
Se bat bine ouale, se adauga faina si uleiul si se amesteca bine ca sa iasa un aluat moale . Daca e prea tare se adauga apa , apoi se amesteca bine.
In momentul cind fierbe supa se rup galustele cu lingurita
Se lasa galustele sa fiarba 8-10 minute , apoi se presara deasupra patrunjel verde tocat si se poate servi.
Pofta mare !