Supă de legume cu găluște

de Satisfyyourcravings in Supe, 7 Apr 2014 | 4919 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapă mare, tocată mărunt
  • 2 morcovi tăiați rondele
  • 1 păstârnac, ras
  • 1/2 rădăcină de țelină, rasă
  • 1 roșie, tăiată cuburi
  • sare/piper

Pentru găluște:

  • 2 ouă
  • 100 grame griș
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de legume cu găluște:

Legumele se fierb în 2 litri de apă, la foc mic, timp de 20 de minute. 

Se adaugă uleiul și sare. 

Se separă gălbenușurile de albușuri. 

Gălbenușurile se amestecă cu făină, iar separat se bat albușurile până formează creste moi. Se încorporează albușurile în compoziția de gălbenușuri, amestecând ușor. 

Cu o lingură, se formează găluștele și se adaugă în supa. 

Se fierb 10-15 minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de legume cu găluște" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste