Supa de gulii

de divainbucatarie in Supe, 29 Apr 2011 | 16816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 gulii mari
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 ceapa
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1.5 l supa clara de pui sau de oase
  • 1/2 lingurita cimbru
  • piper
  • sare
  • 50 g smantana
  • 1 galbenus
  • 1 legatura patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de gulii:

Curatam legumele de coaja si le spalam. Tocam ceapa marunt, morcovul il radem prin razatoarea mica, le calim putin in ulei, apoi le punem la fiert impreuna cu guliile rase mai mare in supa de pui. Asezonam cu sare, piper si cimbru.

Cand legumele sunt fierte dam oala la o parte si lasam sa se raceasca putin. Pasam jumatate din cantitatea de legume cu un bleder, adaugam dresingul de smantana si ou.

Servim supa calduta cu patrunjel verde tocat si crutoane sau galuste de faina.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gulii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de chimen cu oua si crutoane aromate reteta ardeleneasca