Supa de galuste cu pasta de tomate

de Valclaudia in Supe, 3 Sep 2015 | 3164 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe potrivite
  • 2 morcovi potriviti
  • 4 linguri de ulei
  • 3l apa rece
  • 3 oua
  • un varf de cutit praf de copt
  • 12 linguri de gris
  • 1 lingurita de vegeta
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurite mix din boabe de piper
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de galuste cu pasta de tomate:

Curatam si spalam cepele si morcovii.

Punem in oala apa rece, adaugam cepele intregi si morcovii taiati rondele, adaugam mixul de boabe de piper, uleiul, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie morcovii.

Cand morcovii sunt fierti adaugam in supa 3-4 linguri pasta de tomate si indepartam cepele fierte din supa.

Spargem ouale intr-un castron. Adaugam 1 lingurita rasa de vegeta, un varf de cutit praf de copt, apoi rand pe rand cele 12 linguri de gris, amestecand incontinuu.

Inmuiem lingura de inox in supa fierbinte de pe foc, luam amestec de galuste in functie de marimea dorita si lasam galustele sa plonjeze in supa clocotita.

Lasam galustele la foc pana se umfla si isi dubleaza volumul.

Galustele sunt fierte atunci cand se ridica la suprafata.

Oprim focul, presaram patrunjel verde proapat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste cu pasta de tomate" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de brocoli si sparanghel