Este o supa foarte populara in Portugalia si in Mozambic.- Sopa de Feijão Verde.
Este groasa si densa ca o crema de legume.
Ideala pentru a face un plin de legume si de vitamine sau a 2a zi dupa o masa copioasa.
Am congelat jumatate, practic si usor de incalzit seara cand venim de la serviciu.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/09/supa-de-fasole-verde-sopa-de-feijao.html
Curatati si spalati legumele. Taiati rosiile si cartofii in bucati.
Tocati ceapa si taiati in rondele morcovul.
Rupeti pastaile in 2-3 bucati.
Puneti la fiert 1,5 l de apa. Adaugati Kub-ul de pui.
Adaugati cartofii, morcovul, ceapa si rosiile. Puneti piper si lasati sa fiarba 30 de minute, la foc potrivit.
Scoateti legumele, mixati-le si turnati piure-ul obtinut in apa in care au gatit (puteti mixa direct in oala cu un mixer lung).
Adaugati pastaile rupte bucati.
Gatiti la foc potrivit timp de 15 minute.
Serviti fierbinte.
Presarati papika si dati un tur de piper.