Supă de fasole cu legume

de botcrina in Supe, 16 Mar 2012 | 4130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi 
  • 1 ceapă 
  • 1 pătrunjel 
  • 1 ardei roşu 
  • 1 borcan fasole verde
  • 1 conservă fasole boabe 
  • sare, piper după gust 
  • cimbru sau pătrunjel după gust
  • puţin ulei
  • 200 ml bulion  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de fasole cu legume:

Tăiem legumele cubuleţe şi le călim în puţin ulei, după care stingem cu apă.

Lăsăm la fiert, câteva minute până sunt pătrunse bine, apoi adăugăm fasolea verde şi pe cea boabe, nu le fierbem mult, fiind conservate in prealabil prin fierbere.

Potrivim de sare şi piper după gust şi asezonăm supa cu bulion şi condimente.

Poftă bună!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de fasole cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

iry-gabriela 1

16.03.2012, 23:30

pap si eu supica

botcrina 1

18.03.2012, 08:05

multumesc tuturor

dorin 1

26.03.2012, 13:52

supa de fasole???nu am auzit de asa ceva pana acum.ciorba de fasole ai vrut sa scrii.dupa cum arata nu stiu ce gust papilar o sa am.felicitari ptr straduinta.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole verde cu carnati