o alta reteta de supa usoara de vara. Se poate servi si de post.
Intr-o oala am pus uleiul la incins la foc mic, am adaugat ceapa ,prazul si cozile de ceapa verde, cand ceapa a devenit sticloasa, am adugat morcovii, am lasat 3 minute si am adaugat apoi cartofii, i-am lasat alte 3 minute. Am adaugat 3 litri de apa clocotita si am lasat sa fiarba cam 10 minute. Urmeaza dovlecelul si rosiile. Am lasat 10 minute la foc mic, apoi am adaugat pastele si le-am lasat la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Eu am lasat 6 min. Adaugam foia de dafin, 2 minute potrivim de sare si piper, oprim flacara. Acoperim si lasam sa racoreasca. Scoatem foaia de dafin.
Se serveste atat fierbinte cat si rece, cu verdeata care o preferati. Eu am adaugat un pic de chives.
1
fierbeti supa la foc mic, sa ramana legumele intregi.