Si aici se incheie seria Deliciilor de toamna, din luna septembrie.
Se taie dovleacul (bostanul) in cuburi potrivite, se adauga cubul de unt si se seteaza din MENU programul FRY.
Intre timp tocam restul legumelor si le adaugam rand pe rand: dovlecelul, ceapa, ardeii capia si cel gras, pastarnacul si morcovul.
Le calim impreuna pentru 5 minute, dupa care adugam supa de pui.
Potrivim de gust cu sare.
Setam din MENU programul BOIL, inchidem capacul cooker-ului si lasam legumele sa fiarba pana ce incepe numerotarea minutelor. Deschidem apoi capacul si continuam fierberea inca 5-10 minute aproximativ (chiar daca programul nu a terminat timpul necesar fierberii, in caz contrar legumele se vor faramita).
Adaugam fideaua si presaram verdeturile tocate marunt.
Trecem apoi cooker-ul pe functia de pastrare a supei la o temperatura optima. Se serveste calda. Pofta buna!
1
Se poate adauga si o crenguta de cimbru uscat.