Supa de cartofi cu unt si chimen

de RuxyRux in Supe, 23 Noi 2010 | 10148 vizualizari

 

Este cea mai buna supa de cartofi pe care am mancat-o vreodata...

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt
  • 3 cani  mari  de supa de legume( dinainte preparata)
  • 1 lingurita chimen
  • 500 gr cartofi
  • sare
  • piper
  • nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cartofi cu unt si chimen:

Fierbem cartofii ca pentru piure si apoi chiar ii transformam intr-un piure adaugand si 50 gr unt.

Intr-o tigaie rumenim chimenul apoi il dam prin masina de rasnit si-l facem pudra.

Luam o tigaie si topim 50 gr unt, apoi adaugam chimenul, lasam cca un min si apoi dam deoparte.

Luam piureul si-l amestecam cu supa de legume, cu mixerul, apoi adaugam sarea, piperul, praful de nucsoara si potrivim gustul.

Servim adaugand cate o lingura din chimenul cu unt...e un deliciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi cu unt si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure