Supa de cartofi cu carnati afumati

de alinutzika in Supe, 16 Dec 2011 | 10598 vizualizari

 

O supa care imi place mult, datorita gustului de carnat proaspat afumat, imbinat cu gustul dulce de lapte...

 

INGREDIENTE

  • carnat proaspat, taiata rondele mari
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei (sau 1 lingura pasta de ardei)
  • 3-4 cartofi mari
  • 1 cana mare de lapte proaspat (250 ml)
  • leustean (eu am pus uscat), putin tarhon (uscat)
  • sare, piper, vegeta
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cartofi cu carnati afumati:

Se toaca ceapa, ardeiul, iar morcovul se taie rondele. Se pun la calit in putin ulei de masline. Se adauga carnatul taiat, si se lasa la prajit toate acestea, la foc mic.

Cand sunt calite bine, se adauga cartofii, taiati cubulete. Se mai lasa putin la prajit (5 minute), avand grija sa nu se prinda de cratita. Se condimenteaza, apoi se adauga laptele. Se amesteca bine toate, apoi se umple oala cu apa.

La sfarsit, se adauga leusteanul si tarhonul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

alinutzika 1

17.12.2011, 15:05

va multumesc, fete dragi! Mihaela, "carliontelu' meu" vrea zilnic supe sau ciorbe..

Cris2711 1

17.12.2011, 15:09

si eu vreau asa o bunatate de supa

mamaieelena 1

04.01.2012, 19:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de cartofi cu afumatura si tarhon