Supa de brocolli

de jolygina in Supe, 24 Aug 2010 | 3509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g brocolli
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • un pahar de lapte de 300g
  • 3 galbenusuri de ou
  • 250g smantana
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de brocolli:

se curata morcovii,ceapa si brocolli se curata si se desfac buchetele cat mai mici

morcovii se calesc putin cu ceapa dupa care se adauga si buchetele de borcolli si se toarna cam 2 litri jumate de apa ,se lasa sa fiarba ,se adauga delicat sau sare daca mai este nevoie

se lasa sa fiarba si cand sunt aproape fierte se aduaga laptele si smantana amestecata cu galbenusul de ou

la sfarsit punem mararul tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de brocolli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

jolygina 1

26.08.2010, 01:32

alexutu meu ii plae brocoli foarte mult mai ales cand il fac pe abur i-am spus ca are multe vitamine si ii da putere

Corinuta 1

26.08.2010, 14:32

Gouda 1

22.09.2010, 20:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste