Aceasta supa este foarte gustoasa si apreciata de familia mea .
Intr-o oala punem apa la fiert si osul de vitel , o lingurita de sare . Spumam si lasam sa fiarba la foc incet .
Se curata zarzavatul , se spala si se taie cubulete .
Spalam ardeii si -i curatam de cotoare .
Punem zarzavatul in oala si lasam sa fiarba. Spalam orezul .
Pregatim umplutura pentru ardei .
Orezul spalat se amesteca cu carnea tocata , sare si piper dupa gust si cele 2 oua .
Umplem ardeii cu compozitia de mai sus .
Adaugam ardeii in in oala si lasam sa fiarba .
Adaugam ketchupul si sucul de rosii.
Amestecam 2 linguri de faina cu smantana , punem un polonic de supa peste ele si le turnam in oala amestecand pentru a nu se branzi .
Spalam frunzele de telina si patrunjel si le taiem marunt , le presaram peste supa si potrivim de sare si piper .
Mai lasam sa dea cateva clocote si supica noastra este gata .
Servim cu smantana si ardei iute .
Pofta buna !!!
1
Se poate cali o ceapa si orezul cu care se umplu ardeii .
2
Se poate face un rantas din faina si ulei stins cu suc de rosii si va da un gust deosebit supei .