A iesit o supica atat de gustoasa!!!yummy yummy
Pieptul de pui se pune in oala de supa la fiert.
Morovul il dam pe razatoarea mare,ceapa o tocam marunt si le punem la calit in ulei de masline.
Se pun in oala de supa,se adauga si dovlecelul zucchini dat pe razatoarea mare cu tot cu coaja.
Pieptul de pui se scoate si se taie cubulete,se adauga din nou in supa,se pune si orezul.
Se bat ouale intr-un castron adanc,se pune un praf de sare,se pune treptat gris,aveti grija sa nu puneti prea mult ca altfel devin tari,nu raman pufoase galustele.
Se lasa cateva minute sa respire.
Cu 1 lingura se umezeste in supa si se ia din compozitia de gris.
Se lasa la foc mic sa fiarba,se adauga si rosiile cherry taiate in patru.
Se condimenteaza dupa gust.
Cand este gata se pune patrunjelul tocat marunt.