Toate legumele se curata,ceapa se taie in 4, morcovul se taie fasii mai groase iar telina cu patrunjelul cuburi mai mari (eu am avut telina si patrunjel pus la lada).
Punem toate legumele in aprox 5 litri de apa la fiert impreuna cu carnea.
Cand toate legumele au fiert strecuram zeama in alta oala si punem din nou pe foc unde adaugam cuburile de gaina si legume, sarea si piperul si lasam sa fiarba.
Intre timp preparam galustele astfel:batem oale cu sarea si cu praful de copt ,dupa care adaugam in ploaie cate o lingura de gris pana ce compozitia iese mai groasa ca smantana.
Am terminat de facut compozitia iar cu o lingura formam galustele; lingura trebuie tinuta cateva sec tinuta in zeama de la supa, cand facem galustele luam oala de pe foc,dupa ce am pus toate galustele punem din nou oala pe foc cu capacul pus.
Cand incepe sa fiarba punem jumatate de ceasca de apa rece, dupa care lasam sa fiarba aprox 10 min dar la foc mic.
La urma tocam patrunjel si presaram peste supa.
Cand am facut acum supa am folosit aripioare de pui dar de obicei folosesc pulpe de pui.