se curata de coaja morcovul, telina si ceapa, se spala. Ceapa se taie in doua, morcovul in trei, telina in doua. Se cresteaza morcovul si telina. Se pun intr-o oala la fiert si se adauga un praf de sare. Dupa ce legumele sunt fierte se scot din zeama cu ajutorul unei linguri cu gauri
Morcovul se taie feliute si se adauga inapoi in oala pentru a da putina culoare supei. Cand supa clocoteste se adauga cubuletele de maggi de pui si se amesteca pentru a se dizolva
Galuste:
Separat se bat ouale cu putina sare, cubuletul de unt si gris, cat sa iasa compozitia de grosimea unei smantani. Se lasa putin deoparte. Cu o lingurita se ia din compozitia de galuste si se pune, una cate una, in supa clocotind. Galustele se ridica la suprafata. Se lasa putin la fiert, vreo 10 min
Se inchide focul si se presara marar tocat marunt. Se serveste calda
Pofta mare!