Supa cu dovlecei umpluti

de aziz in Pui, 22 Mai 2011 | 3331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg dovlecei mici(2-3 dovlecei ii vom taia marunt restul se curata de miez si se umplu)
  • jumatate piept de pui(+cateva bucatele de oase de pui sau o pulpa)
  • o ceapa
  • 200 gr orez fiert
  • patrunjel verde
  • un catel de usturoi
  • 3-4 linguri pasta de tomate(una in umplutura pt dovlecei)
  • o mana fasole pastai verzi
  • o rosie
  • sare
  • piper
  • supa instant dupa gust
  • o lingura turmeric
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu dovlecei umpluti:

Se curata dovleceii(daca doriti ii puteti lasa cu tot cu coaja ,fiind mici sant foarte fragezi)se scoate miezul avand grija sa nu iesim pe partea cealalta.

Taiem carnita marunt sau o tocam si amestecam cu orezul fiert pasta de tomate,putin patrunjel tocat,sare si piper dupa gust .Umplem dovleceii cu aceasta compozitie.

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei, se adauga apoi cei doi dovlecei taiati marunt pastaile si rosia taiata felii +usturoiul.

Se calesc impreuna apoi adaugam dovleceii umpluti si oasele de pui sau pulpa ,completam oala cu apa calda ,saram piperam ,adaugam supa instant si turmericul apoi se lasa la fiert la foc mic .

Spre sfarsit se adauga pasta de tomate .Daca va ramane umplutura de la dovlecei o puteti pune sa fiarba in supa .La sfrasit se adauga patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe la ceaun, pilaf si mujdei a la Horia Varlan