Supa cu ciuperci si taitei - de post

de mihaelar63 in Supe, 5 Mar 2015 | 10440 vizualizari

 

O supica usoara si rapid de preparat !!! Mai simplu nici ca se poate : se pune totul la fiert !!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei mic rosu
  • 1 tija telina
  • 1 lamaie - zeama
  • 1 pahar mazare congelata
  • 1 ardei iute
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 pachete taitei Rollton [ indiferent cu ce gust , pliculetele cu arome nu le folosim]
  • sare
  • verdeata - optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu ciuperci si taitei - de post:

Legumele se curata si se spala .

Se pune o oala cu 3 l apa la fiert in care se pune ceapa si usturoiul tocate marunt , ardeiul si telina feliate , morcovul taiat cuburi . Sarati .

Dupa  20 minute se incearca daca morcovul este patruns .Acum se aduga mazarea verde la fiert .

Se pun la fiert in oala taiteii Rollton [ eu nu folosesc plicurile cu arome ]

Ciupercile se curata de membrana de pe palarioara , se spala,i se feliaza si se pun la supa.

Puneti uleiul de masline si ardeiul iute tocat marunt .

Luati oala de pe foc si serviti supa calda  acrita cu zeama de lamaie si cu verdeata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu ciuperci si taitei - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de urzici