Supa crema de rosii cu taietei

de Dana_Retetegg in Supe, 11 Noi 2012 | 5880 vizualizari

 

Este o supa foarte gustoasa, aromata, ideala si in post.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi,
  • 1 ceapa,
  • 1-2 ardei,
  • 1 kg rosii bine coapte,
  • 2-3 frunze de telina,
  • 3 linguri ulei,
  • sare,
  • piper,
  • oregano,
  • busuioc,
  • patrunjel verde,
  • taietei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de rosii cu taietei:

Eu am taiat legumele in bucati mari si le-am pus la fiert. Rosiile le-am pus dupa ce au fiert timp de 20 de minute celelalte legume.    Impreuna cu rosiile am adaugat si frunzele de telina, uleiul, oregano si busuioc.   Intre timp am fiert putin taieteii si i-am scurs bine.   Cand legumele au fiert bine (aveti grija ca apa din oala sa scada, sau sa o scurgeti, pentru ca supa sa nu iasa foarte lichida), le-am adaugat sare, piper si le-am pasat cu blenderul.   Am pus supa in bol si am servit cu taietei si patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de rosii cu taietei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii si legume