Supa crema de rosii cherry galbene

de Constelatialeu in Supe, 24 Feb 2016 | 4802 vizualizari

 

Simteam nevoia sa mananc ceva foarte fierbinte si cremos... si cum nu-mi place decat supa crema de rosii si aia de usturoi, am prestat o supa crema de rosii ca tot am conservate si trebuiesc consumate... Zau ca mi-a scos raceala din mine, am mancat-o fierbinte....

 

INGREDIENTE

  • 2 oase tubulare (am avut de porc, erau bune alea de vita ca au mai multa maduva)
  • 430 g rosii cherry galbene conservate
  • 120 g morcov (am avut in congelator taiat rondele, din ala mic, ultima recolta din toamna tarzie)
  • sare
  • piper
  • 20 g unt
  • Pt. crutoane
  • 3 felii de paine taiata cubulete
  • 3-4 stropi de ulei de masline
  • condimente de Provance
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de rosii cherry galbene:

Mai intai punem oasele la fiert cu un pic de sare, avem grija sa ridicam spuma formata, cand maduva din oase e aproape fiarta, adaugam si morcovul, mai lasam la fiert pana ce morcovul este patruns. Separat rosiile le decojim, le punem in blender, adaugam si morcovul fiert si le mixam bine. Punem o craticioara pe foc si topim untul apoi adaugam mixtul de rosii si morcov, clatim blenderu cu zeama in care au fiert oasele si turman in craticioara, lasam sa dea in 2-3 clocote, adaugam piper si putin patrunjel uscat.

Crutoane: taiem cubulete feliile de paine, le stropim cu putin ulei de masline si presaram condimente de Provance, apoi le asezam in tava si le bagam la cuptor sa se rumeneasca.

Cand supa a fiert suficient, o asezam intr-un castronel, adaugam maduva pe care am scos-o din oase, punem si cateva crutoane si servim fierbinte, scoate raceala la marele fix...

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de rosii cherry galbene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Rahela Velicu 1

24.02.2016, 19:46

-Licurici- 1

26.02.2016, 14:17

Imi place mult supica asta!

RuxyRux 1

26.02.2016, 20:19

Ce bunatate...imi place Cleme!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]