Supa crema de rosii cherry galbene

de Constelatialeu in Supe, 24 Feb 2016 | 3943 vizualizari

 

Simteam nevoia sa mananc ceva foarte fierbinte si cremos... si cum nu-mi place decat supa crema de rosii si aia de usturoi, am prestat o supa crema de rosii ca tot am conservate si trebuiesc consumate... Zau ca mi-a scos raceala din mine, am mancat-o fierbinte....

 

INGREDIENTE

  • 2 oase tubulare (am avut de porc, erau bune alea de vita ca au mai multa maduva)
  • 430 g rosii cherry galbene conservate
  • 120 g morcov (am avut in congelator taiat rondele, din ala mic, ultima recolta din toamna tarzie)
  • sare
  • piper
  • 20 g unt
  • Pt. crutoane
  • 3 felii de paine taiata cubulete
  • 3-4 stropi de ulei de masline
  • condimente de Provance
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de rosii cherry galbene:

Mai intai punem oasele la fiert cu un pic de sare, avem grija sa ridicam spuma formata, cand maduva din oase e aproape fiarta, adaugam si morcovul, mai lasam la fiert pana ce morcovul este patruns. Separat rosiile le decojim, le punem in blender, adaugam si morcovul fiert si le mixam bine. Punem o craticioara pe foc si topim untul apoi adaugam mixtul de rosii si morcov, clatim blenderu cu zeama in care au fiert oasele si turman in craticioara, lasam sa dea in 2-3 clocote, adaugam piper si putin patrunjel uscat.

Crutoane: taiem cubulete feliile de paine, le stropim cu putin ulei de masline si presaram condimente de Provance, apoi le asezam in tava si le bagam la cuptor sa se rumeneasca.

Cand supa a fiert suficient, o asezam intr-un castronel, adaugam maduva pe care am scos-o din oase, punem si cateva crutoane si servim fierbinte, scoate raceala la marele fix...

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de rosii cherry galbene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Rahela Velicu 1

24.02.2016, 19:46

-Licurici- 1

26.02.2016, 14:17

Imi place mult supica asta!

RuxyRux 1

26.02.2016, 20:19

Ce bunatate...imi place Cleme!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste imperiale