O supa altfel, poate fi delicioasa sau sa te faca sa incerci altceva, depinde de gust, mie mi-a placut la nebunie.
Ceapa se taie marunt si se pune la calit in unt. Se adauga boabele de porumb scurse si se lasa vreo 2 minute mestecandu-se in ele. Se adauga lingura de faina , se caleste putin si se stinge tot cu laptele si frisca lichida.Se adauga dovleacul dat prin razatoare mare sis e lasa sa fiarba aproximativ 20 de minute mestecand din cand in cand ca au tendinta de a se prinde de fundul cratitei.
Se opresc cateva linguri de legume din supa , iar restul se pune in blender si se face pasta.
Daca mai e nevoie se subtiaza cu putin lapte. Se adauga legumele oprite , se condimenteaza si se mai lasa la fiert cam 5 minute.
Si...gata supa! Tocmai buna de mancat :) Pofta buna!
1
dupa ce se ia de pe foc se pune deasupra o bucatica de unt, ca sa nu faca crusta.