Supa crema de mazare cu dovlecei

de katty in Supe, 11 Iun 2020 | 2673 vizualizari

 

Imi plac foarte multe supele crema. Astazi am combinat mazarea cu dovlecei.

 

INGREDIENTE

    • 1 ceapa
    • 1 bucata telina
    • 150 gr mazare verde(congelata)
    • 3 dovlecei mici
    • 150 gr smantana grasa
    • sare
    • piper
    • 1 crenguta cimbru
    • oregano uscat
    • smantana pentru servit optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de mazare cu dovlecei:

Curatam ceapa si telina si le taiem in bucati potrivite.

Intr-o oala cu putina apa care fierbe adaugam putina sare, ceapa, telina, mazarea si creanga de cimbru. Fierbem  10 minute, apoi adaugam dovleceii descojiti si taiati cuburi mai mari.

Cand legumele s-au inmuiat, mixam bine compozitia, adaugam piper, oregano, sare dupa gust si completam cu apa cat este nevoie. Dam cateva clocote, apoi adaugam smantana si omogenizam. Lasam sa se infierbante, fara a mai da in clocot.

Servim supa crema cu paine prajita.

TIPS-URI

1

piuteti folosi mazare proaspata

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de mazare cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa - crema de mazare uscata