V-am adus o supa delicioasa pentru pranz si atat de usor de facut!
Curatati legumele si taiati-le cuburi
Spalati lintea in mai multe ape si lasati-o la inmuiat in apa rece cel putin jumatate de ora
Puneti 3 litri de apa la fiert si adaugati morcovii, telina, pastarnacul si ceapa, condimentati cu sare si piper, cimbru, maghiran si foi de dafin
Cand legumele sunt fierte, adaugati lintea scursa de apa, usturoiul taiat rondele si costita afumata
Lasati pe foc inca 15-20 de minute, apoi scoateti costita si foile de dafin
Scurgeti putina supa intr-un castron si puneti legumele in blenderul Oster Reversible
Mixati pana obtineti o crema fina, adaugand din supa oprita daca mai este cazul, pana ajungeti la consistenta dorita
Taiati costita fasii si puneti-o din nou in supa
Presarati deasupra frunze de coriandru proaspat si seminte de chimen
Pofta buna!