Am facut o supa acrisoara de legume asa ca sa ne mai degresam putin.
Nu am pus nici ulei pentru ca am vrut sa pun smantana.
Am pus o oala cu apa la fiert cu putina sare.
Am tocat legumele curatate si spalate si le-am adaugat in apa cand aceasta a inceput sa fiarba. Am acoperit si am lasat la fiert aproape o ora.
De obicei legumele le inabus putin apoi adauga apa fiarta, dar de data asta am incercat sa vad ce gust au legumele doar fierte in apa simpla. Nu am fost dezamagita de gust.
Cand legumele s-au inmuiat am potrivit cu sare, am batut un ou cu doua linguri de smantana si zeama de lamaie intr-un bol, am diluat cu zeama de supa si am amestecat in supa. Am oprit focul si am adaugat mararul tocat. Am acoperit pentru a pastra aroma mararului. Dupa cateva minute am strecurat legumele printr-o sita si le-am trecut prin blender. Am amestecat apoi legumele pasate cu supa si am sevit cu smantana si crutoane.