Supa crema de ciuperci cu smantana si crutoane

de dakris in Supe, 4 Ian 2013 | 12457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 3-4 linguri smantana
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare, piper
  • crutoane
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ciuperci cu smantana si crutoane:

Radacinoasele si ceapa se taie bucati si se pun la fiert intr-o oala cu cca 3 l apa, cu sare. La cca 10 min dupa ce a inceput sa fiarba se adauga cartoful taiat bucati si ciupercile. Dupa s-au fiert, scurgem legumele si le mixam in blender cu cca 1 cana supa de legume, adaugand si smantana si usturoiul. Peste crema rezultata se mai pun 2-3 cani supa de legume si se mai dau in 2-3 clocote.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci cu smantana si crutoane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

babi5 1

27.08.2013, 12:51

Krystyan Trendy 1

08.12.2013, 14:06

arata minunat

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 15:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa croata de ciuperci in vas Zepter