Supa crema de ciuperci

de aziz in Mancaruri de post, 3 Dec 2010 | 7671 vizualizari

 

este tare gustoasa ,chiar daca e de post...

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • o cutie ciuperci
  • 1 buc fenel
  • 1 lingura si jum faina alba
  • ulei
  • supa instant(oate fi numai de legume sau de pui)
  • sare piper
  • patrunjel verde
  • obligatoriu :)) piine prajita
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ciuperci:

se taie ceapa pestisori si se pune la prajit.taiem fenelul cit mai subtire si il punem peste ceapa .cind totul devine auriu adaugam faina si mai lasam 3 min dupa care punem supa instant (pe care in prealabil am amestecat-o cu 3 cani de apa fierbinte).se lasa totul la fiert.ciupercutele se prajesc separat jumatate l-e punem in supa iar cealalta jumatate o pastram pt ornat supa.se mai poate adauga apa fierbine.cind totul este fiert, se strecoara supa care este deja cremoasa,iar ceapa ciupercile si fenelul l-e punem in blender si l-e facem pasta ,pe care apoi o turnam in supa.mai punem 10 minute pe foc punem patrunjel verde si restul de ciupercute.se serveste cu crutoane de piine sau pur si simplu cu felii de piine prajita.pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pleurotus cu praz si paste - de post