Supa crema de cartofi

de Ina in Supe, 29 Mar 2011 | 4397 vizualizari

 

Preluata din " Libertatea pentru femei"

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 2 cepe
  • un catel usturoi
  • o telina mare
  • un pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • o legatura de tarhon
  • sare
  • piper
  • o lingura de unt
  • 100 g branza Cedar ( eu am avut telemea de vaca Hochland, foarte tare ) 
  • crutoane aromate
  • 50 g unt
  • 1-2 linguri tarhon uscat si macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de cartofi:

Se curata si se spala cartofii, ceapa, usturoiul si albitura. Toate se pun la fiert intr-o oala cu apa, sare si o lingura de ulei. Se acopera oala cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic. 

Separat, se pregatesc crutoanele aromate

Cand legumele au fiert se scot cu spumiera intr-un bol si se paseaza cu blenderul. Pasta de legume se amesteca cu zeama in care au fiert. Se mai da in cateva clocote, iar spre final se adauga branza Cedar taiata cubulete.

Se serveste cu crutoane aromate si se orneaza cu tarhon proaspat, taiat marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de cartofi cu bacon crocant