Supa-crema de broccoli cu cascaval

de Corinuta in Supe, 7 Iul 2010 | 4176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g broccoli
  • 300 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 500 ml supa
  • 200 ml smantana
  • 150 g cascaval semidur
  • 4 linguri de ulei
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de broccoli cu cascaval:

Se desface broccoli-ul in buchete si se spala, daca este cazul se cojeste tulpina apoi si taie rondele. Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete mici.

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Se calesc in ulei pana se inmoaie, apoi se adauga cartofii si broccoli-ul si se calesc impreuna cateva minute.

Se adauga supa si smantana, apoi totul se fierbe acoperit 10-15 minute, pana cand se inmoaie cartofii si broccoli-ul.

Se da cascavalul pe o razatoare mare. Legumele fierte se amesteca cu mixerul pana se obtine o pasta, apoi se condimenteaza cu sare si piper, se adauga cascavalul si se topeste in supa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de broccoli cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Corinuta 1

07.07.2010, 18:43

Asa e Nadina, mai e si foarte satioasa! Ina, Mena, Lia, multumesc!

mihaelar63 1

09.07.2010, 23:41

pai si eu as servi asa ceva
Ce dragalasa printesa , a mai crescut !!!

Corinuta 1

09.07.2010, 23:47

Multumesc Miha! Intr-adevar ,in curand alergam dupa ea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de linte