Am mancat aceasta supa de multe ori de la restaurantele tailandeze sau chinezesti,dar tot mai buna e cea facuta in casa :) De cate ori serveam aceasta supa trageam cu ochiul in ea sa vad ce mananc si sa depistez aromele ca doar nu intrebam vanzatoarea cum e preparata :D cine stie ce mai crede ca vreau sa-mi deschid un restaurant chinezesc si le fur reteta :)))
Am pus apa intr-o craticioara la fiert si am adaugat in ea ceapa curatata,spalata si taiata rondele,si morcovul curatat si spalat si dat prin razatoarea fina.
Fideaua am pus-o intr-un bol cu apa calda la inmuiat.Cand au fiert legumele putin am adaugat ciupercile,germenii de soia si bambusul si am mai lasat putin sa fiarba nu foarte mult ptr ca sunt deja moi.
Spre final am adaugat delikat,sare daca a fost nevoie,fideaua,piper,salata chinezeasca,am presarat piper(se poate pune si ardei iute)putina ceapa caramelizata uscata si am adaugat putin ulei si sos de soia. Dupa ce am oprit focul am pus putin coriandru.Cand se serveste ptr aroma mai bogata se mai poate adauga ceapa caramelizata uscata.
Pofta buna!