Sunculita cu boia

de Bunica in Mezel de casa, 22 Dec 2012 | 7436 vizualizari

 

Era la macelarie o bucata de cap de piept de porc putin impanata cu grasime.cum am vazut-o i-am spus lui Gusti ca vreau sa fac ceva bun cu ea.Zis si facut.

 

INGREDIENTE

  • o bucata de cap de piept-1 si 1/2kg.
  • zeama de varza
  • 3 foi de dafin
  • o lingurita de piper boabe
  • 5-6 boabe enibahar
  • 1 lingura sare de muraturi
  • o capatana de usturoi
  • boia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sunculita cu boia:

Intr-o oala am pus capul de piept,foile de dafin,sare,piper,enibahar si zeama de varza cat sa depaseasca cu doua degete carnea.

Am lasat sa fiarba la foc moale pana se desprind oasele.

Se stinge focul si se lasa la racit.

Cand este caldut se scot oasele si se adauga usturoiul pisat.

Se acopera oala si se lasa la rece pana a doua zi.

A doua zi se scoate capul de piept se curata bine de grasimea ramasa pe el si se lasa la scurs pe servetele absorbante. Se da la vant ,apoi se da cu boia de ardei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sunculita cu boia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (27)

Lau 1

23.12.2012, 19:31

Ubulika 1

23.12.2012, 22:38

reisnaor_2006 1

11.12.2014, 18:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de gasca - mezel