Sufleu de spanac cu cartofi

de elucubratiiculinare in Mancaruri de legume, 20 Mar 2016 | 3381 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g spanac (congelat),
  • 2 cepe,
  • 2 catei de usturoi,
  • 100 g ciuperci,
  • 500 g cartofi,
  • 5 oua,
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de spanac cu cartofi:

Cartofii se pun la fiert in coaja. Spanacul se decongeleaza. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Ciupercile se spala si se taie in doua.
Ceapa se caleste in 3 linguri de ulei. Cand este aproape gata, se adauga ciupercile si se mai calesc cateva minute.
Intre timp cartofii se curata de coaja, se taie bucatele mici si se amesteca cu ceapa si ciupercile.
Intr-o tigaie calim usturoiul si adaugam spanacul pe care il calim cateva minute.
Batem oulalele spuma si le adugam peste spanac. Amestecam usor spanacul cu cartofii. Condimentam cu sare si piper. Punem totul intr-o tava unsa cu unt (ulei) si dam la cuptor pentru 30-40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de spanac cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Broccoli, zucchini si rosii cherry in unt