Sufleu de brocoli

de dantes in Mancaruri de legume, 12 Mai 2021 | 6412 vizualizari

 

O mancare gustoasa si sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • Brocoli 1 bucata
  • oua 3 bucati
  • smantana 3 linguri
  • branza telemea rasa 30 gr
  • cascaval ras 20 gr,
  • sare,piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de brocoli:

Brocoli se spala si se rupe in buchetele, apoi se opareste circa 3 minute si se lasa la scurs.

Se amesteca ouale cu branza telemea rasa, smantana ( daca este prea groasa, se adauga putin lapte pentru a o subtia) si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi se toarna peste brocoli.

Tapetam o tava cu hartie de copt pe care o ungem cu unt sau ulei si se toarna compozitia cu brocoli si se rade deasupra cascavalul.

Se da la copt la 180 grade C, circa 30 minute pana devine aurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de brocoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Legume soté la tigaie