Astazi va prezint o reteta delicioasa : sufleu de branza cu dresing de zmeura!
Pasăm cele 250 gr de brânză printr-o sită.
Despărţim cele 4 ouă, gălbenuşurile le amestecăm cu 50 gr zahăr sau cu miere, cu interiorul batonului de vanilie şi cu coaja răzuită a unei lămâi, şi frecăm amestecul până devine spumos. Adăugăm brânza.
Albuşurile de ouă le batem cu un pic de sare şi 40 gr de zahăr, după care o omogenizăm cu grijă cu crema de brânză.
Ungem cele 4 forme, mai mici, cu unt, presărăm 1-2 linguri de migdale.
Turnăm amestecul în forme şi coacem timp de cca. 15 minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade.
În acest timp pregătim dresingul.
Amestecăm 200 gr de zmeură cu 40 gr de zahăr de trestie, coaja de la o jumătate de lămâie şi zeama acesteia, fierbem circa 10 minute, după care o pasăm printr-o sită.
La servire răsturnăm sufleul pe o farfurie şi turnăm dresingul peste aceasta.