Sufleul este un preparat care seamana tare mult cu o budinca. Diferenta o face albusul care se adauga in sufleu la sfarsit, batut spuma, ceea ce il face sa devina mai pufos.
Pentru reteta asta de sufleu ne-am inspirat de la TVPaprika.
Am separat intai ouale.
Galbenusurile le-am mixat impreuna cu mierea de albine, dupa care am adaugat crema de branza si esenta de rom.
Albusurile le-am batut spuma, impreuna cu praful de sare.
Odata omogenizat amestecul, am adaugat si albusurile si am amestecat usor pana s-au incorporat.
Am uns doua forme pentru sufleuri cu unt si am turnat compozitia in forme. Le-am pus in cuptorul incalzit la 180 grade pentru 20-25 minute, pana s-au rumenit usor.
Dupa ce s-au racit putin, am desprins cu grija de pe margini si am asezat sufleurile pe cate o farfurie si le-am decorat cu putin sos din dulceata de visine si cateva bobite.