Sufleu cu brinza si cabanos

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2010 | 4464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 gr branza sarata
  • 300 ml lapte
  • 4linguri cu faina
  • 70-80 gr unt sau margarina
  • 1 bucata de cabanos afumat
  • piper
  • pesmet

   

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu brinza si cabanos:

Intr-o cratita mai maricica de cca 3l se pune la foc domol untul si se adauga faina. Cand faina s-a incorporat se stinge cu laptele si se formeaza o crema mai groasa.In timp ce se raceste crema radem branza pe razatoarea mare si cabanosul il taiem marunt,din branza rasa luam o mana si o punem intr-un bol separat.Cand  aproape s-a racit crema putem pune piperul, galbenusurile pe rand le amestecam si branza rasa dar si cabanosul taiat iar la sfarsit se pun albusurile batute cu mixerul spuma tare si se amesteca usor cu lingura.

Intr-un vas de yena pe care l-am uns cu margarina si am tapetat cu pesmet se rastoana compozitia si pe deasupra se pune branza din bol pe care am lasat-o special.Se da la cuptor pentru aproximativ 40-45 de minute  la o temperatura de 180-200 de grade(cuptorul se va incalzi in prealabil) Este gata atunci cand este rumenit bine are culoarea aurie si este rotund mijlocul compozitiei din vas.

Pofta mare,  

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu brinza si cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

ieri la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

ieri la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat

pe 03.04 la 10:02

Noodles cu legume - Rețeta gustoasă de post

pe 01.04 la 08:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Stelute cu pasta de branza si somon afumat