Sufleu cu brinza si cabanos

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2010 | 4284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 gr branza sarata
  • 300 ml lapte
  • 4linguri cu faina
  • 70-80 gr unt sau margarina
  • 1 bucata de cabanos afumat
  • piper
  • pesmet

   

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu brinza si cabanos:

Intr-o cratita mai maricica de cca 3l se pune la foc domol untul si se adauga faina. Cand faina s-a incorporat se stinge cu laptele si se formeaza o crema mai groasa.In timp ce se raceste crema radem branza pe razatoarea mare si cabanosul il taiem marunt,din branza rasa luam o mana si o punem intr-un bol separat.Cand  aproape s-a racit crema putem pune piperul, galbenusurile pe rand le amestecam si branza rasa dar si cabanosul taiat iar la sfarsit se pun albusurile batute cu mixerul spuma tare si se amesteca usor cu lingura.

Intr-un vas de yena pe care l-am uns cu margarina si am tapetat cu pesmet se rastoana compozitia si pe deasupra se pune branza din bol pe care am lasat-o special.Se da la cuptor pentru aproximativ 40-45 de minute  la o temperatura de 180-200 de grade(cuptorul se va incalzi in prealabil) Este gata atunci cand este rumenit bine are culoarea aurie si este rotund mijlocul compozitiei din vas.

Pofta mare,  

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu brinza si cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac si carnaciori