Stufat de pui cu leurda

de MIUTA in Pui, 18 Apr 2011 | 10722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept mare de pui
  • 4 bucati ceapa uscata
  • 4 legaturi ceapa verde(cozi)
  • 4 legaturi leurda
  • ulei de masline
  • 5 linguri sos de rosii Cirio Passata
  • sare,piper,vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui cu leurda:

Se curata ceapa uscata si se spala.Se pune intr-o cratita ulei de masline si se pune ceapa la calit dupa ce a fost taiata marunt.Se lasa la foc mic cca 5 minute apoi se adauga pieptul de pui taiat cubulete mici.Se pune putina sare si vegeta si se lasa la fiert la foc mic.Pieptul de pui se face in suc propriu in 30 minute.Cand pieptul de pui este fiert iar sosul a scazut se pune ceapa verde si leurda(spalate si taiate).Se mai lasa la fiert inca 10 minute apoi se pune sosul de rosii Cirio Passata.Se da iar la fiert 5 minute se pune piper si sare daca mai este nevoie.Este o mancare foarte buna dar si foarte sanatoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu legume