Stufat de pui cu leurda

de MIUTA in Pui, 18 Apr 2011 | 10693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept mare de pui
  • 4 bucati ceapa uscata
  • 4 legaturi ceapa verde(cozi)
  • 4 legaturi leurda
  • ulei de masline
  • 5 linguri sos de rosii Cirio Passata
  • sare,piper,vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui cu leurda:

Se curata ceapa uscata si se spala.Se pune intr-o cratita ulei de masline si se pune ceapa la calit dupa ce a fost taiata marunt.Se lasa la foc mic cca 5 minute apoi se adauga pieptul de pui taiat cubulete mici.Se pune putina sare si vegeta si se lasa la fiert la foc mic.Pieptul de pui se face in suc propriu in 30 minute.Cand pieptul de pui este fiert iar sosul a scazut se pune ceapa verde si leurda(spalate si taiate).Se mai lasa la fiert inca 10 minute apoi se pune sosul de rosii Cirio Passata.Se da iar la fiert 5 minute se pune piper si sare daca mai este nevoie.Este o mancare foarte buna dar si foarte sanatoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

ieri la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

ieri la 12:28

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

pe 22.12 la 16:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu galuste