Stufat de iepure

de abetina in Iepure, 7 Apr 2018 | 4485 vizualizari

 

Bunatati de paste

 

INGREDIENTE

  • 2 kg carne de iepure
  • 100 ml vin
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 10 fire ceapa verde
  • 10 fire usturoi verde
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita piper boabe
  • foi de dafin
  • 1 lingurita de chili piper de cayenne
  • 50 ml ulei.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de iepure:

Se pun intr-un vas vinul, condimentele, sarea si carnea de iepure si se lasa peste noapte la macerat. Dupa circa 12 ore, se prajeste carnea in ulei incins, se scoate si se asaza pe un platou.
   Se toaca ceapa si usturoiul si se prajesc in uleiul ramas de la prajirea carnii.
   Intr-un vas mai mare se pune pasta de tomate, circa 500 ml apa si se omogenizeaza, peste compozitie se adauga carnea si ceapa, se amesteca usor si se toarna totul intr-o tava, se orneaza cu felii de rosii si se da la cuptor la foc potrivit, pentru circa o ora. Cand zeama a scazut, este semn ca stufatul nostru este gata. Se serveste cu mamaliguta calda.

Sa aveti pofta, dragilor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de iepure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu masline si carne de iepure