Stufat de iepure

de abetina in Iepure, 7 Apr 2018 | 4205 vizualizari

 

Bunatati de paste

 

INGREDIENTE

  • 2 kg carne de iepure
  • 100 ml vin
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 10 fire ceapa verde
  • 10 fire usturoi verde
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita piper boabe
  • foi de dafin
  • 1 lingurita de chili piper de cayenne
  • 50 ml ulei.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de iepure:

Se pun intr-un vas vinul, condimentele, sarea si carnea de iepure si se lasa peste noapte la macerat. Dupa circa 12 ore, se prajeste carnea in ulei incins, se scoate si se asaza pe un platou.
   Se toaca ceapa si usturoiul si se prajesc in uleiul ramas de la prajirea carnii.
   Intr-un vas mai mare se pune pasta de tomate, circa 500 ml apa si se omogenizeaza, peste compozitie se adauga carnea si ceapa, se amesteca usor si se toarna totul intr-o tava, se orneaza cu felii de rosii si se da la cuptor la foc potrivit, pentru circa o ora. Cand zeama a scazut, este semn ca stufatul nostru este gata. Se serveste cu mamaliguta calda.

Sa aveti pofta, dragilor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de iepure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure marinat in iaurt