Strudele cu cascaval si sunca de curcan

de Irina in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2016 | 11112 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat foietaj
  • cateva felii de sunca de curcan
  • cascaval Delaco ras
  • 1 galbenus de ou pt uns
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudele cu cascaval si sunca de curcan:

Nu am prea multe de spus, intrucat reteta e foarte simpla.

Taiati foaia de aluat in patrate sau dreptunghiuri, dupa cum va doreste inima. 

Crestati fiecare foaie de la jumatate spre margine (doar o portiune de cativa cm).

Pe cealalta jumatate asezati sunca de curcan taiata si cascaval ras, dupa care se impachetati cu jumatatea crestata deasupra.

Marginile se lipesc mai bine crestandu-le cu ajutorul unei furculite. De data asta eu doar le-am presat. 

Ungeti strudelele formate cu galbenus de ou si dati la cuptor pana se rumenesc usor. 

Poftiti la o gustare! 

TIPS-URI

1

cascavalul se poate inlocui cu mozzarella sau alte branzeturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudele cu cascaval si sunca de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

dantes 1

22.02.2016, 06:49

Bune!

-Marius- 1

07.03.2016, 17:26

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 15:58

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu rosii