Strudel cu spanac si jambon

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2012 | 6468 vizualizari

 

Un aperitiv interesant!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj 300g.,
  • spanac 200g.,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • jambon 50 g.,
  • cascaval Delaco 50 g.,
  • ou 1 bucata,
  • sare iodata,
  • seminte de in.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu spanac si jambon:

Spanacul se curata, se spala si se poseaza in ulei de masline.

Pe aluatul de foietaj dezghetat se aseaza fasiile de spanac, feliile de bacon, cascavalul Delaco razuit, apoi se ruleaza, se cresteaza pe alocuri, se unge cu ou batut, se presara sare iodata si seminte de in.

Se pune la copt in cuptorul preincins cca. 15  minute la foc puternic.

Se serveste cald sau rece. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu spanac si jambon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

15.06.2012, 18:06

Vai acum l-am zarit ,
Arata super

laura_n 1

18.07.2012, 10:05

Acum am descoperit bunatatea asta!

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 21:42

arata minunat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu spanac