Strudel cu branza dulce

de Zamfira in Dulciuri, 4 Noi 2012 | 9296 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 300 g. branza de vaci
  • 100 g, stafide
  • 2 linguri rom
  • 4 linguri de zahar
  • zahar vanilat
  • coaja si zeama de la o lamaie
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 1 galbenus pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu branza dulce:

Dezghetam pachetul de foietaj, intindem foaia si o taiem in forma de brad, dupa modelul din poza. Tapetam o tava cu hartie pentru copt si cu mare grija asezam foaia decupata in tava si abia apoi vom adauga umplutura.

Stafidele le inmuiem in apa cu rom(10 minute).

Umplutura: amestecam branza de vaci cu toate ingredientele si stafidele inmuiate si scurse.

Asezam umplutura in centrul foietajului si apoi acoperim cu fasiile taiate, in forma de impletitura. Deasupra ungem cu galbenus de ou. Punem strudelul in cuptorul preincalzit la 180 C timp de 15-20 minute, reducem intensitatea focului dupa primele 10 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert strudele cu branza, stafide si piersici