Insipratia de a le face am avut-o de la Nadea:),ii multumesc de idee,au iesit foarte bune.
Intr-un castron mare se adauga faina cu restul ingredientelor pentru aluat,se framanta bine ,apoi se impacheteaza in folie si se da la rece.
Am lasat la rece 2 ore,se intinde mult mai usor,pentru ca aluatul trebuie sa fie moale.
Cuptorul se preincalzeste la 180°C.
Se intinde aluatul,pe masa de lucru,se fac formele dorite ,se ung cu oul batut cu furculita si se ornamenteaza cu o pensula de bucatarie,apoi am decorat cu zahar grindina,se pun pe o tava la cuptor la 180°C,eu le-am lasat circa 10-12 minute.
A se supraveghea,se scot dupa preferinta,daca va plac mai deschise la culoare sau mai crocante.
Se scoate tava,dupa tava de la cuptor,se lasa la racit .Apoi se unesc,doua cate doua cu dulceata.
Sunt foarte bune!