Stelute sarate cu cascaval

de Ela68 in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2013 | 7366 vizualizari

 

Multumesc Madi pentru reteta, sunt exceptionale ! Le-am facut de doua ori de cand le-ai postat !

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 200 gr margarina
  • 100 gr cascaval ras
  • 2 galbenusuri
  • sare
  • Pentru uns :
  • 1 galbenus
  • 1 lingurita lapte
  • sare grunjoasa
  • seminte de chimen, susan, mac
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute sarate cu cascaval:

Se amesteca margarina tinuta la temperatura camerei cu faina, cascavalul , galbenusurile si sarea. Omogenizam aluatul si-l lasam la rece 1 ora.

Intindem o foaie potrivit de groasa, decupam cu forma de stelute si asezam saleurile in tava in care am pus hartie de copt. Ungem cu galbenusul amestecat cu laptele si presaram sarea grunjoasa si semintele.

Se dau la cuptor la foc mediu 15 minute.


Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute sarate cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv