Foietajul de placinta se dezgheata treptat . Eu il scot cu o zi inainte si-l las in frigider .
Carnatul chorizo se taie felii subtiri .
Cu ajutorul unor forme sub forma de steluta se decupeaza stelute mai mari si stelute mai mici .
Peste stelutele mari se aseaza cate o felie de carnat uscat [ cine doreste poate pune si putin cascaval ], se taseaza usor si se aseaza steluta mai mica .Sarati .
Se unge cu ajutorul unei pensule [ eu am de silicon ]fiecare steluta cu putin lapte si se presara cu susan .
Coaceti stelutele intr-o tava la cuptorul preincalzit pana cand acestea incep sa se rumeneasca [15-20 min .]. Timpul coacere difera la fiecare cuptor in parte .
Eu am renuntat la cascaval si la ungerea cu ou , oricum calorii sunt suficiente .
TIPS-URI
1
Daca nu aveti pensula folositi o bucatica de servetel impaturita pe care o imbibati in lapte sau ou .
Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.