Spuma de mure cu iaurt

de Angelina_Elena in Dulciuri, 2 Aug 2013 | 4605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bol mic de mure
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri iaurt grecesc
  • 3 albusuri
  • 10 g gelatina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de mure cu iaurt:

Spalam murele si le punem in vasul de la blender.

Adaugam 2 linguri de zahar si incepem sa mixam pana obtinem un piure.

Trecem apoi piureul de mure printr-o sita pentru a indeparta samburii si a obtine o pasta fina.

Adaugam apoi iaurtul peste piureul de mure si omogenizam usor cu o spatula.

Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare.

Cand sau intarit, adaugam pe rand zaharul ramas si mixam pana obtinem o spuma lucioasa.

In amestecul de mure cu iaurt incorporam usor abusurile.

Gelatina o punem la hidratat in 4 linguri de apa si o lasam 10 minute.

O topim apoi pe baie de aburi pana devine lichida, apoi o incorporam in spuma de mure.

Turnam spuma obtinuta in 4 boluri si dam la frigider pentru cel putin 2 ore.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de mure cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert Mousse de lime